Yrke

Jari69

New member
Jobbar som boendestödjare inom socialpsykiatri.

Började en gång som Bilmek och har sedan vandrat runt på en hel del olika jobb, allt mellan verkstad, industri, barer och vård samt diverse annat!
Trots +300 högskolepoäng (eller tack vare) :rolleyes: så trivs jag kanon med mitt nuvarande jobb, trots att lönen är medioker och studielånen höga.. :cool:
 

HPG

New member
Systemspecialist inom IT med en ko-ordinerande roll för några konsulter... trivs rätt bra med både jobbet o lönen.
 

puttepj

New member
IT-nörd

Jobbar på ett av världens största IT-företag och pysslar väl huvudsakligen med att se till att stora företag har ett bra skydd mot skadlig kod....

/putte
 

Thomas_7i

New member
Jobbar som lastbilschaufför, fast gör så otroligt mycket annat också.
Rensar avlopp, tvättar, städar, gräver, bygger. Mångsysslare helt enkelt. :)
 

Miie

New member
Jobbar som undersköterska inom äldreomsorgen och är just nu på en demensenhet. Trivs utmärkt med att utmanas varje dag jobbet och allt vad det innebär med att möta och stimulera en dement människa.

Utbildade mig för ngt år sen till Hälsoutvecklare men inte hittat ngt jobb som passar mig. Kanske är kräsen, vad vet jag...

/Marie
 

Pisken

New member
Jobbat som bilplåtis hela mitt liv , "sadlade om" för ca ett år sedan och blidde skadereglerare/verkmästare eller vad det kallas nuförtiden
 

Pathfinder_5555

New member
Servicetekniker gällande kaffemaskiner, varuautomater, vattenmaskiner etc i många år....just nu arbetslös & söker alla möjliga servicetekniker jobb.
Har ingen elutbildning i botten tyvärr...men det börjar ramla in både jobb och intervjuer nu...så det blir säkert göörbra :)
 

Håkan L

New member
Jobbar nu som Biblioteksassistent. Tidigare jobbade jag på olika firmor med byggsmide bl a. Har även jobbat som Institutionstekniker på ett par ställen. Länktar nu efter pensionen så jag kan pyssla med vad jag vill på dagarna.:)

Dags för en uppdatering :)
Har på egen begäran gått i pension fr o m maj 2010 :D. Omställningen till pensionär blev större än jag trodde från början, men nu funkar det fint.

/Håkan L
 

zuzzuki

New member
för tillfället på systembolaget ;)

annars utb undersköterska och massageterapeut

har frågat af om de kan bjussa mig på lastbilskortet..men de va kööö......;/
 
Last edited:
Top