SHK Sviesta 6/8

-Chrille-

New member
Halloj på er i sommarvärmen!
Nu börjar det dra ihop sig till säsongens sista SHK kurs på Sviesta!
Här kommer lite info/påminnelse ang kursdagen.

Kursen startar med samling/besiktning/inskrivning 07.00 för att avslutas ca kl. 16.00.

Se till att du har körkort, försäkring och personlig skyddsutrustning och observera att motorcykelkörkort för den motorcykel du kör är självklart ett krav. Dessutom ska du ha kläder, stövlar och handskar avsedda för motorcykelkörning. Ryggskydd och heltäckande hjälm rekommenderas starkt men är inget krav.

Motorcykeln
skall vara registrerad, besiktigad, i trafik och försäkrad. Dock är det tillåtet att köra med "kraschkåpor" under förutsättning att registreringsskylt finns synligt monterad.
Har du halvslitna däck eller bromsar, rekommenderar vi att du byter före kursen.

Buller
Det är regler för buller på samtliga banor och kraven gränsen varierar mellan 92-98 db ( 95db på Sviesta). Har du högt ljud finns det db killer att köpa hos handlare som du kan använda, om du ligger på gränsen.

Du kommer köra ca 20 mil under dagen. Se därför till att du har bränsle både för dig och din motorcykel så det räcker hela dagen.
Gruppindelning sker i samband med inskrivningen!

Mat och fika
Det ingår mat och fika under dagen!

Övriga frågor beträffande din bokning eller ändringar av bokningen sköts av Kansliet, Patrik Eriksson på telefon: 0243-66977 eller via mail patrik.ericsson@svmc.se.

PS. Jag är på semester i skogarna nere i Blekinge och kan tidigast svara på mail till helgen. Går det inta att vänta så ring kansliet. (se ovan)

Välkomna!
MVH // Chrille
 
Last edited:
Top