Kyssen
Reaktionspoäng
0

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Hej Annika! Skoj att du hamnade på min sida, dig har jag ju sett på xl-forum.se också tror jag. :) Ska bli jättekul med dubbeldag på Gelleråsen, vi ses där!

  /Sanna
  Se där, kul att det blev en bild på dig =) Desvärre så efterfrågades ju bilder från den Fredagen den 20:e och inte 21:e... men ändå. Hoppas att du hade en kul och givande dag på banan!
  Hej, det är inte speciellt ofta jag är inne på sidan tydligen. :) Tack för gratulationen på min dag den 19/2. (Såg det idag).
  Vill bara säga "hej", såg att du hade loggat in på XL (transalp.se) också. Hade en transalp förut men tittar forfarande till den sidan ibland. (alias "Tiefighter" på transalp.se, Gungner på svmc.se och Conny IRL....)
  Hej okie låter ju härligt!! alla lycka till er båda!! Okie förstår, ens rötter kommer man ju alltid ha med sig!! Ha det bra!!
  Hoj hoj!
  Jo, jag tittar in här lite grann ibland, annars härjar jag mest runt på sporthoj.com.
  Vi ses i kväll.
  Kram Elisa
  Var ett tag sen du gjorde ditt inlägg, såg det inte förrän nu...lite konstig upplägg på denna sidan med...såg det först när jag gick in på min profil via mitt forum...måste finnas en enklare väg...hmm

  Nu är det inte mer än 2 1/2 månad innan sommarhojen skall ut *tjohoo
  Hej och välkommen till mig, du får gärna lämna ett avtryck när du har varit här!
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top