K
Reaktionspoäng
0

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Hej igen ser att du varit inloggad o jag har tydligen gjort bort mig helt"inget återsvar"förlåt mvh bert  Hejsan Nordberg här om du kommer ihåg mig?
  hur är läget efter den långa tråkiga snörika vintern?
  hör gärna av dig !
  mvh bert

  hoppas jag finns med på din maillista
  bert-nordberg@telia.com
  trevligt o få åka med i grupp ( det har blivit lugnare o snabbare körning för mig nu förstår du och orsaken är den att jag i fjol gick en B K K kurv SMC Kinnekulle ring o det gjorde mycket för min självtillit till hojen
  vet att jag klagade efter roslagskörningen o ber om ursäkt att jag bar mig lite klumpigt åt hoppas på förståelse ?

  men hör gärna av dig antingen via smc sidan eller om du ser mig vid nåt mc fik är vid rosenhill allt som ofta ,försöker o synas o hoppas på så sätt hitta nån trevlig mc kompis för mc turer inte så kul o åka ensamkörning . ha det bra hoppas på återhörande
  Hej!
  Ledsen att jag inte har svarat tidigare! Jag har av olika orsaker inte varit inloggad här på länge. Det är bra att du är ute i god tid :) Jag kommer att anordna några körningar i vår/sommar till olika platser och planerar även tillsammans med en annan att resa till Norge med avfärd den 7 juni och kommer hem 12 juni. Det blir troligen ett mindre gäng och vill du så kan du anmäla ditt intresse att föja med. Nu är det så att några av turerna kommer jag att lägga ut i Forumet för SMC Södermanland eftersom jag numera tillhör det distriktet och andraturer kommer jag att maila ut till dem som är med på min maillista. Jag vet inte om du är med på maillstan eller om du vill vara med på den listan. Ska jag lägga med dig i min maillista?
  Mvh
  Kjelle Lindgren
  Ordförande SMC Södermanland
  Hej!
  Jag vill gärna ha utflyktssällskap i vår/sommar. Ja, jag vet att det är ett tag kvar men nåt ska man väl ha att se fram emot :)
  /Anna, annatallinger@hotmail.com
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top