K
Reaktionspoäng
0

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Hej ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare men har inte sett dom flikarna som man kommer hit förrut:eek:.
  Kan inte annat än hålla med dig då jag nu har haft den ett tag 1000mil, har också experimenterat med rutor och funnit samma lösning som dig.
  Om jag ska åka långt så använder jag en airhawk för att slippa träsmaken.
  Annars så är jag helnöjd med cyckeln.
  Hej Hasse,
  Såg inte ditt inlägg förrän nu, men det kanske var lika bra eftersom jag inte börjat känna Tigern innan. Kom just hem från en 55-milaresa nu i helgen, och är riktigt nöjd. :)
  Har hittills hittat två i mina ögon allvarliga svagheter på min 800XC:
  *1: Orginal vindruta är totalt värdelös med svår turbulens och oljud trots tyst hjälm (Schubert S1Pro). Triumph orginal justeringskit hjälpte inte. jag beställde en MRA VarioTouring och hojen blev 10 gånger bättre!

  *2: Orginal sadel är inte den bekvämaste... Inte extremt dålig, men efter ett par timmar i sadeln börjar träsmaken komma. Det blir värre när man kör med passagerare och inte har samma utrymme att flytta sig.
  I övrigt är det en riktigt trevlig hoj. Funkar att köra undan skapligt med på grus och är stabil och bekväm vid rimliga landsvägshastigheter. (Inte ens nöta motorväg i 135 är obekvämt) Ganska rapp motor, men lite törstig (ca 0.6 blandat med passagerare och packning)

  Lycka till med valet!
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top