H
Reaktionspoäng
0

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Hej Amir!
  Jösses vad länge den frågan har fått ligga och vänta på svar... sorry! Jag har iofs inte loggat in på det här forumet så ofta senaste åren men jag måste ha missat ditt pm.
  I de dyrare länderna söderut har jag/vi alltid bott på privatrum och små pensionat. Den typen av boenden som sällan eller aldrig annonserar på nätet, utan som man hittar genom en skylt vid vägkanten eller inne i nån by. Ju tidigare på eftermiddagen man börjar hålla utkik efter lockande ställen, desto större chans att man får plats på nåt prisvärt. Framåt kvällen kan det vara risk att bara de dyra har rum kvar...
  Sen ska jag iofs säga att vi inte har åkt så mkt i västeuropa i "modern tid". Det var mest för 15-20 år sen som jag körde en hel del i Tyskland, Benelux, Schweiz och Österrike. På senare år har vi hållit oss åt sydöst; f.d. Östtyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern mm.

  /Mikael
  H
  Hej,

  Du svarade på mitt inlägg om tyskland och jag har faktiskt en fråga till som jag undrar om du kan svara på?

  I dyrare länder som Schweiz, frankrike osv, hur har du löst boende frågan? Jag har kollat lite grann på hostels.com och det är ju inte så dyrt men vill ha ett eget rum så sticker priset i väg. Har du koll på priser längre ner i europa? I nu läget är jag bara lite nyfiken. Jag har ingen erfarenhet av tälta men jag är lite nyfiken på att testa på att tälta om det blir för dyrt att hyra ngt.

  Mvh

  Amir
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top