Docartai
Reaktionspoäng
0

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Hej! Det verkar som Patrik tror att jag kan ha trampat dig och lillan på tårna, vilket inte var meningen alls! Jag hade lite ideer om L-ABC och om rutiner för de som är sjukvårdare på bana, som jag tog till Jesper och Patrik. De ville att jag skulle skriva ner mitt förslag och skicka in det.
  Jag har ett förslag, men jag ville bara skaffa lite mer information och diskutera saken med instruktörerna. Därav mitt inlägg i forumet.
  Tanken var att när jag har mitt förslag klart så kan du och lillan kolla igenom det och analysera om ni tycker det är bra och genomförbart.

  Men kanske är saken i ett annat ljus nu? Hur vill du göra?
  Hej Artai!
  Vi håller på att planera L-ABC/HLR-utbildningar för våra instruktörer i Uppsala och jag har fått se ett par bildspel som du gjort åt SMC Stockholms instruktörer i våras.
  Vi har låtit utbilda två av våra instruktörer med sjukvårdsbakgrund, som HLR-instruktörer och det är tänkt att de även skulle ta L-ABC biten, där det egentligen inte finns nån "standard".
  Jonas "Tysken" Sjöström har påbörjat ett arbete att sy ihop ett "SMC-koncept" och det är bra.
  Kan vi använda ditt bildspel? Vill du delge Jonas det?
  Eftersom Karin P (och dom flesta andra i SMC Stockholms styrelse) är ny, har hon inte koll på att du varit med och utbildat. Vi har pratat om att Uppsala skulle hjälpa Stockholm att utbilda instruktörerna men det kanske inte behövs.
  Hör av dig, antingen PM, mail mct@smcuppsala.se eller 0704-507010.
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top