daniel74
Reaktionspoäng
0

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Jag kom hem från Gotland sent lördag kväll efter fyra dagar på Gotland Ring :lemon: så det blir tyvärr inget åka idag, nästa blir steg 6 på Mittsverigebanan den 24-25 Aug.

  Tittar också ivrigt efter någon som vill sälja sin plats till Mantorp 31/8, 1/9 med Actionpics men det verkar som om alla håller hårt i sina platser :(

  Kör försiktigt
  Hälsningar Thomas
  Hejsan!

  Ang KNIX om du inte läst forumet: Ivan Wåhlströms elpostadress är ivan@p-1.se.

  Jan Rickardsson
  Missat ditt inlägg. Vurpan var helt snäll, bara otur att cykeln tumlade i terrängen, annars hade jag fortsatt att köra.

  Efter mässan ska jag bestämma vad det blir. I sannolikhetsordning så är det så här idag: zx10R-2011, Ducati Panigale S (drömmen) och BMW S1000 RR.

  Men vi syns självklart på banorna i sommar :)
  Tack och god fortsättning du med! Ja vi lär ses på banan i år med, jag kommer säkert vara med på ett 20-tal kursdagar i sommar :)
  Jorå det känns ju bra att va aspirant. Får hårdplugga twist of the wrist i vinter. =) Jag ska va med på den där funktionärskonferensen i december. Gissar att du ska det också. Jag kommer dock inte in i det hemliga forumet än men nån form av samåkning vore ju trevligt. Får se när det närmar sig.
  Gubben mummlar något om våtkoppling/torrkoppling och hälsar tillbaks. ;)
  Haha ja jag och kawwan kommer överens ganska bra men vi har ju precis börjat lära känna varandra. Nästa säsong så får vi se vad lilla fröken egentligen går för. ;-)
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
Top