BKK Linköping 10/7

-Chrille-

New member
Nu börjar det snart bli dags igen! ;)
Här kommer lite info/påminnelse ang kursdagen.

Kursen startar med samling/besiktning/inskrivning 07.00 för att avslutas ca kl. 16.00.

Se till att du har körkort, försäkring och personlig skyddsutrustning och observera att motorcykelkörkort för den motorcykel du kör är självklart ett krav. Dessutom ska du ha kläder, stövlar och handskar avsedda för motorcykelkörning. Ryggskydd och heltäckande hjälm rekommenderas starkt men är inget krav.

Motorcykeln
skall vara registrerad, besiktigad, i trafik och försäkrad. Dock är det tillåtet att köra med "kraschkåpor" under förutsättning att registreringsskylt finns synligt monterad.
Har du halvslitna däck eller bromsar, rekommenderar vi att du byter före kursen.

Buller
Det är regler för buller på samtliga banor och kraven gränsen varierar mellan 92-98 db ( 95db på Sviesta). Har du högt ljud finns det db killer att köpa hos handlare som du kan använda, om du ligger på gränsen.

Du kommer köra ca 20 mil under dagen. Se därför till att du har bränsle både för dig och din motorcykel så det räcker hela dagen.
Gruppindelning sker i samband med inskrivningen!

Mat och fika
Det ingår mat och fika under dagen!

Övriga frågor beträffande din bokning eller ändringar av bokningen sköts av Kansliet, Patrik Eriksson på telefon: 0243-66977 eller via mail patrik.ericsson@svmc.se.

Välkomna!
MVH // Chrille
 

-Chrille-

New member
Det är alltid underbart att se alla glada miner i depån, alla framsteg som gjordes bland åksugna deltagare och framförallt att få se ambulanspersonalen sitta arbetslös i sin bil hela dan...:rolleyes: :D

Tack alla som gjorde dagen lyckad och på återseende hoppas jag! ;)

PS. Glöm inte att fylla i utvärderingen

MVH // Chrille
 
Top