Gilla Gilla:  0
Resultat 1 till 3 av 3
 1. #1
  Skriver mycket!
  Reg.datum
  Sep 2015
  Inlägg
  645
  Post Thanks / Like

  Standard Nytt beslut från regeringen om deltagarantal

  Den nya begränsningen med maxantal på 50 personer träder i kraft söndag 29 mars. SMC kommer givetvis att följa reglerna, dels för att bidra till att stoppa smittspridning, dels då de som bryter mot reglerna riskerar böter och fängelse i upp till sex månader. Vi ber dig som bokat plats på våra kurser att avvakta besked från oss om den kurs du anmält dig till blir av eller inte. Vi gör vårt bäst...

  Läs mer: https://www.svmc.se/smc/Nyheter/Nytt...eltagarantal-/

 2. #2
  Skriver mycket!
  Reg.datum
  Oct 2015
  Ort
  Värmland
  Ålder
  41
  Inlägg
  196
  Post Thanks / Like

  Standard

  Är väl inget problem, är ju bara anmälda som får delta, hålls det under 50st vilket i Värmland ej bör vara ett problem. Sen är det utomhus, man kan utan problem hålla avstånd under pauserna och grupperna är ju än mindre då det varvas tid på bana och genomgång om vart annat.
  If loud pipes save lives, imagine what learning to ride that thing could do.

 3. #3
  Skrivit ett fåtal inlägg
  Reg.datum
  Aug 2018
  Inlägg
  27
  Post Thanks / Like

  Standard

  Håller med. Håll deltagarantalet under 50 st så ska det inte vara några problem. Vore väldigt trist om avrostningar och knix-kurser skulle ställas in.

  Det är ju inte som att man har jättemycket kontakt med folk heller. Det brukar ju bli en grupp som kör hela tiden så man har mest kontakt med dem i sin grupp. Och så är det utomhus också.

  Tyvärr ställs säkert majrundan in, för där kan det vara över 1000 deltagare beroende på väder. Fast egentligen är det väl bara vid stoppen som det kan vara för många i en samling. En bilkö får väl innehålla fler än 50 personer, så samma borde gälla för en MC-kortege.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •