handdator

Visa fullständig version : scala/zumo



Kawasaki
2009-01-23, 21:24
Hej.

Har en kompis som provade mitt scala raider till sin zumo och det funkade
men då han köpte sig ett eget och skulle para ihop det så fungerar det inte?

har provat att ta bort det befintliga men det fungerar inte,det verkar som att mitt headset blockerar koppling med hans.
har provat att använda mitt igen men den kan ändå inte skapa någon anslutning.

Tacksam för hjälp

sididi
2009-01-24, 08:00
Hej.

Har en kompis som provade mitt scala raider till sin zumo och det funkade
men då han köpte sig ett eget och skulle para ihop det så fungerar det inte?

har provat att ta bort det befintliga men det fungerar inte,det verkar som att mitt headset blockerar koppling med hans.
har provat att använda mitt igen men den kan ändå inte skapa någon anslutning.

Tacksam för hjälp

Hej! Prova att ta bort befintlig ansl, stäng av Tanden, stäng av Zumo'n, ta bort batteriet i några sekunder. Sedan kör du igång som vanligt. Låt Zumo'n komma riktigt igång igen, innan du börjar söka efter nya ansl. Spelar ingen roll i vilken ordning du "söker" .

/rolf

Kawasaki
2009-01-25, 09:00
Har provat att avinstalera den och starta om den men får ändå ingen kontakt,
först så trodde vi att det var fel på hedsettet så han fick ett nytt men det hjälpte inte, och inte heller där han hade köpt zumon kunde dom få igång anslutningen.

det har ju lyckats skapa anslutning då han provade mitt scala så det verkar
som att det handlar om några inställningar som är fel?
och nu så fungerar inte mitt scala ihop med hans zumo????

glider
2009-01-25, 19:48
Kan var värt att kolla in http://www.zumoforums.com/index.php.
Nästan allt som är värt att vet om Zümo och tillbehör till den står att läsa där, förutsatt att man står ut med engelska förstås.

MVH
/Mange


Har provat att avinstalera den och starta om den men får ändå ingen kontakt,
först så trodde vi att det var fel på hedsettet så han fick ett nytt men det hjälpte inte, och inte heller där han hade köpt zumon kunde dom få igång anslutningen.

det har ju lyckats skapa anslutning då han provade mitt scala så det verkar
som att det handlar om några inställningar som är fel?
och nu så fungerar inte mitt scala ihop med hans zumo????