handdator

Visa fullständig version : Tomtom 2013



Kawasaki
2019-05-05, 07:22
Hej

Uppdaterade nyss min GPS, och nu kan man bara uppdatera delar (5 zoner) för Europa kartan pga utrymmesskäl.

Har jag förstått rätt, så om jag ska åka från Sverige norra zon och ex zon södra Europa (Italien, spannien m, m) måste man då på vägen installera om GPS för den delen av Europa??

Skickat från min ANE-LX1 via Tapatalk

BMW R90s
2019-05-06, 18:03
Samma här! Vad jag förstår så får man betala extra för att installera ytterligare zoner

Kawasaki
2019-05-06, 20:31
Så förstod jag det inte, jag trodde man ändå hade tillgång av hela Europa och måste ladda om den zonen man ska till.
Haft den på Europa trippen 16 och det funkade fint.
Men kanske är det så.
Då den köptes var det lifetime uppdateringar,

Får googla mer om det, men det är säkert ett sätt att mjölka pengar av tomtom

Skickat från min ANE-LX1 via Tapatalk

Kawasaki
2019-05-06, 20:51
Kollat på tomtom rider forum.
Som jag förstår
Man har tillgång till hela Europa om man köpt det
Men man måste ha tillgång till dator och internet och installera den nya zon man ska in i, och man kan bara ha 1 zon åt gången installerad.

Ska man åka över flera zoner får man ha pc med sig??

Skickat från min ANE-LX1 via Tapatalk